top of page
Flyttella Östermalm.png

FLYTTFIRMA SÖDERTÄLJE

FLYTTHJÄLP I SÖDERTÄLJE

Med

Lång erfarenhet & Stor kapacitet

Nöjda kunder & Goda omdömen Sedan 2020

Flyttella är helhetsleverantör i flyttbranschen sedan 2020. Från första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på våra kunder. Tack vare vår lång erfarenhet, behöriga medarbetare har vi lyckats utveckla fram en strategi modell som gör oss mest prisvärda och mest kvalitativa. Oavsett vilken tjänst du söker garanterar vi att vi inte bara uppfyller, utan överträffar, dina förväntningar!

Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar! 

Vi ser fram emot att underlätta din vardag!

Flyttella Flyttfirma_edited.jpg

VÅRA TJÄNSTER

BOHAGSFLYTT

Underlätt din vardag genom att anlita kompetenta proffsar! Vi ser till att flytta er på ett professionellt sätt med väl planering, rätt utrustning och kompetent personal. Genom att anlita oss, slipper du en hel mängd av stress!

Vi flyttar varje dag, hur ofta flyttar du? Att flytta ska nämligen vara enkelt och vi ser till att det blir det. Vi kan även hjälpa dig med demontering, packning, flyttning, städning, monterning och upp packning. Tveka inte att höra av dig våra offert är alttid kostnadsfria, vi finns här till för att du ska känna dig trygg! 

Flyttella Flyttfirma - Bohagsflytt i Stockholm
Flyttella Flyttfirma hjälper dig med packning i Stockholm

NED & UPP PACKNING

Står du inför en flytt och har ont om tid eller vill vara säker på att dina saker hamnar tryggt i lådorna? Då har du kommit till rätt flyttfirma! Vi erbjuder lån och gratis leverans av flyttkartonger inom Stockholm. Vi ser till att packa er bohag på ett korrekt och tryggt sätt. Tveka inte att höra av dig! Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri och skräddarsydd offert just efter dina behov! 

DEMONTERING & MONTERING

Står du inför en flytt och har ont om tid?

Inga bekymmer! Vi ser till att alla taklampor, gardiner, tv och tavlor hamnar trygg i flyttkartonger. Vi ser till även att montera upp allting på din nya bostad. Vi hämtar med oss all verktyg och material som behövs. Det enda du behöver att göra är att höra av dig till oss så hjälper vi dig genom hela flytt processen med råd och hjälp! Vi finns här till för att underlätta din vardag! Vi ser till att alla dina bohag kommer fram till din nya bostad.

Flyttella Flyttfirma hjälper dig med montering och demontering i Stockholm
Flyttella Flyttfirma hjälper dig med flyttstädningen

FLYTTSTÄDNING

Vi ser till att du lämnar skinande ren bostad efter dig! Vi garanterar att köparen eller hyresgästen ska vara nöjda med slutresultaten.

  • Vi erbjuder 14 dagars garanti efter städning.

  • Vi tar med oss all utrustning som behövs.

  • Vi putsar alla fönster.

Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar, att fråga eller begära en offert, kostar ingenting med Flyttella!

Vi finns här till för att underlätta din vardag!​

KONTORSFLYTT

Vi ser till att flytta er kontor på ett smidigt och tryggt sätt. Tack vare vår lång erfarenhet och kompetenta medarbetare kan vi spara er tid och pengar. Vi vet hur man genomför en företagsflytt säkert, effektivt, felfritt och kostnadseffektivt. I vår helhetslösning kan vi utifrån önskemål ta hand om hela eller delar av flyttprocessen – vare sig det handlar om en intern kontorsflytt inom samma byggnad eller flytt  till externa lokaler.

Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar, att fråga eller begära en offert, kostar ingenting med Flyttella!

Vi finns här till för att underlätta din vardag!​

Kontorsflytt Flyttella Flyttfirma i Stockholm

SE VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

FÖRSÄKRING

bottom of page